Welzijn

Voedingsadvies en begeleiding

 

De basis voor een fit lichaam ligt in uitgebalanceerde en gevarieerde voeding in combinatie met regelmatig bewegen, voldoende rust en ontspanning.

Maar dat is niet altijd even gemakkelijk want:

 

Wat is voor mij de juiste voeding?

Hoe weersta ik verleidingen die niet gezond zijn?

En wat is voor mij persoonlijk een gezonde levensstijl?

 

Ieder mens is anders en heeft andere behoeften. Als welzijnscoach kan ik u helpen antwoorden te vinden op deze vragen en u persoonlijk begeleiden bij het optimaal voeden en verzorgen van uw lichaam en het bereiken van uw doelstellingen.

Samen met u wordt een persoonlijk programma opgesteld op basis van uw eetpatroon, levensstijl en vitaliteit, maar natuurlijk ook de doelen die u voor ogen heeft. Wilt u afvallen, vitaler worden en zich energieker voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een op maat afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken.

 

Ik voorzie u niet alleen van informatie over de juiste producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, ik zal u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken. Niet alleen met het opstellen van een doelgericht programma, we zullen dit ook samen evalueren en waar nodig bijstellen. Op deze manier kan ik u op de juiste manier coachen om resultaten te behalen.

 

De eerste afspraak is een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

KLIK hier om contact op te nemen over uw gratis welzijnsevaluatie

KLIK hier om mijn persoonlijke ervaring met herbalife te lezen.