Sport

In topvorm komen

 

Om (top)prestaties te kunnen leveren in de sport is goede voeding en vitaliteit onontbeerlijk. Herbalife biedt producten die geschikt zijn voor zowel de amateur als topsporters. Met uitgebalanceerde voeding kan iedere sporter meer uit zijn of haar trainingen halen. Als welzijnscoach kan ik onder meer door het geven van een goed advies en goede producten bijdragen in uw plezier in sport.

Testemonial Dennis R. Settels:

 

Mijn naam is Dennis R. Settels, 22 jaar en eet de producten nu bijna 13 jaar elke ochtend als ontbijt samen met mijn supplementen. Ik ben in aanraking gekomen via mijn ouders die als allereerste de producten zijn gaan ervaren. Mijn eerste resultaat, dat al binnen een jaar zichtbaar werd, was dat mijn toetscijfers op school enorm verbeterd waren. Als klein kind had ik altijd erg veel moeite gehad om te concentreren op allerlei dingen en had vroeger een 1 jaar leesachterstand gehad. Dit alles was binnen een jaar niet meer terug te zien. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en begon school leuk te vinden.

 

Best Model Figure

Naast mijn schoolresultaten ben ik sinds vorig jaar hard aan het trainen om meer spiermassa te krijgen en te onderhouden met alle zorg die er is. Mijn doel is om een keer mee te doen gaan doen met best model figure wedstrijden. Ik heb mijn voedingsschema aangepast en eet naast mijn gewone eten minimaal 3 shakes per dag. Naast mijn shakes neem ik mijn supplementen in en wanneer ik mijn maaltijden eet. Sinds vorig jaar september (2009) ben ik begonnen en het rustig gaan opbouwen op de sportschool. Ik zorgde er de eerste 2 maanden voor dat door goede voeding te eten ik vooruitgang kon boeken tijdens het sporten. En dat mijn blessures of spierpijn na een paar uur weer verdwenen was zodat ik dezelfde dag weer kon trainen. Door mijn doelen te bespreken met mijn welzijnscoach heeft het al extreme resultaten opgeleverd.