Wimperextensions

Wimperextensions perfectietraining Real Mink

16472446_l
Blink wimperextensions

 

 

 

 

 

 

Met Blink wimperextensions creëer je in slechts één behandeling een prachtige oogopslag! Afhankelijk van de dikte en lengte van de wimpers kun je kiezen voor een natuurlijke look of een heuse filmsterrenlook! Net wat jezelf mooi vindt. Wij werken alleen met de allerbeste kwaliteit Koreaans PBT of 100% pure nertshaartjes. Door dit hoogwaardige materiaal zijn de wimperextensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van een mooie glans. De wimperextensions hebben een hechtingsduur van ongeveer 5 weken. Door ze te onderhouden met Magic Coating en ze regelmatig bij te werken, heb je er oneindig lang plezier van!

Nu voor € 55,-, incl. Magic coating t.w.v. € 25,- bij uw eerste behandeling.

 

82496515

 

 

 

* De zwarte Magic Coating beschermt de wimpersextensions tegen uitdroging van de lijm, oliën en stof en zorgt voor een langere levensduur.

 Als ervaren en gecertificeerde wimperextensionspecialist wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit wimpers die er op de markt zijn! In goed overleg wordt de juiste type wimper (lengtes, diktes) uitgezocht. Voor het mooiste eindresultaat worden de natuurlijke wimpers haartje voor haartje met een extension verlengd. Dat gebeurt met chirurgische lijm. Afhankelijk van welke je uitstraling jezelf wilt creëren, worden er op elk ooglid 60 tot 120 wimpers aangebracht. Een behandeling duurt ongeveer twee tot drie uur.

Nieuw Wimperverlenging         Hechtingsduur van +/- 5 weken!

Bijvul behandeling:
1 week van €15,- 
2 week van €25,- 
3 week van €30,-
4 week van €40,- 
Verwijderen €20,-

Ogen 2 Ogen bovenOgen dicht 1

 

 

 

 

Semi Permanente Mascara

De nieuwe Semi Permanente Mascara zorgt binnen een handomdraai voor fabelachtige wimpers! Met deze mascara wordt een coating over de natuurlijke wimper aangebracht. Deze blijft minimaal 3 weken vlekkeloos zitten! Semi Permanente Mascara kan zowel op de boven- als op de onderwimpers aangebracht worden.
Prijs voor een volledige set € 40,-
Onderste wimpers € 10,- (als aanvulling op het zetten van wimperextensions op de bovenste wimpers)