Cosmetische behandelingen

Peter2

Mooi ouder worden!
We willen het liefst allemaal mooi ouder worden! Ongewenste rimpelvorming, kraaienpootjes, een diepliggende frons of slapper geworden gezichtscontouren kun je te lijf gaan met een cosmetische ingreep. Deze behandelingen worden in onze salon uitgevoerd door de ervaren cosmetisch arts Peter Driessen, lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (BIG reg.nr. 99042046201), die vanaf 2001 al ruim 20.000 behandelingen heeft verricht. Er wordt uitsluitend gewerkt met beproefde hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit, zodat er op veilige manier wordt behandeld voor het gewenste eindresultaat!

 

De volgende behandelingen zijn mogelijk:

• Rimpelcorrecties met tijdelijke en long-lasting fillers. Ook behandelingen met Botox zijn mogelijk.

• Contourverbeteringen in het gelaat door middel van o .a. Sculptra en Hyaluronzuur.

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken.

Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, over de kosten en het te verwachten resultaat, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald.

Nazorg/waarneming:

Na de behandeling kunt u bij vragen/problemen altijd bellen: tel. 06 166 933 70 of eventueel een boodschap achterlaten;
u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Filosofie
Er wordt uitsluitend gewerkt met middelen die door de jaren heen als zeer veilig bekend staan en biologisch volledig afbreekbaar zijn. Van elke categorie is zorgvuldig het beste merk uitgekozen. De ontwikkelingen van nieuwe producten wordt nauwkeurig gevolgd.

 

Behandelmethodes:
 Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is met name geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen.

Er wordt gewerkt met 5 soorten hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit. Van hele dunne hyaluronzuur voor kleine rimpeltjes tot hele stevige, waarmee zelfs een liquid facelift gedaan kan worden. Ook is er een hyaluronzuur voor lipvergroting. De hyaluronzuren waarmee gewerkt wordt zijn FDA goed gekeurd, dat wil zeggen goedgekeurd in Amerika waar de eisen nog véél strenger zijn dan in Europa. In overleg met de cliënt wordt voor een bepaald product gekozen.

sculptra-logo

Sculptra is een middel dat zo’n 2 jaar werkt en is met name geschikt voor het opvullen van vermagerde gelaatstrekken of contourveranderingen. Ook deze stof, een melkzuur, is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam. Het wordt al meer dan 15 jaar met succes toegepast.

Botox / Dysport

Botoxdysport-logo

Botox / Dysport ontspant spieren in het gelaat die met name de verticale frons, de horizontale frons en de kraaienpootjes veroorzaken. Ook heeft dit middel vaak een gunstig effect op hoofdpijn die door spierspanning wordt veroorzaakt.

Met het middel worden selectief spieren ontspannen die voor een ongewenste gezichtsuitdrukking- en/of rimpelvorming zorgen. Het middel kan tevens gebruikt worden tegen overmatige transpiratie in oksels en handpalmen. Slechts één procent van de cliënten heeft geen resultaat omdat zij middels hun immuunsysteem het middel onmiddellijk afbreken. In zo’n geval moet dit worden gemeld en zal er naar een bevredigende oplossing worden gezocht. Mogelijke (tijdelijke) complicaties kunnen zijn een hangend ooglid of wenkbrauw. Ook dit moet gemeld worden, zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden.