Schoonheid

Wilt u zich eens lekker laten verzorgen?
Bent u toe aan ontspanning?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Bij Lizeth Schoonheid & Welzijn Salon kunt u terecht voor diverse behandelingen & massages met een ontspannend muziekje, kaarslicht, openhaardje en een prachtig sterren plafond. De ultieme gelegenheid om eens lekker te ontspannen.

Zich van binnen goed voelen is één, dat goede gevoel uitstralen is een tweede. Wilt u een strakkere huid met een mooie teint, verzorgd en glanzend haar of lekker schoon en fris ruiken? Ik kan u adviseren en begeleiden met de juiste huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Deze producten bieden voeding voor huid en haar, bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en extra verzorging, zodat u weer gaat stralen.

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

Neem  contact op voor meer informatie.

Schoonheidsspecialiste