Tandenbleken


SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stralende lach!

Top kwaliteit peroxidevrij tanden bleken all-in: voor de laagste prijs!
Van € 75,-
Deze behandeling bestaat uit het oppervlakkig reinigen van het gebit en het twee maal 30 min bleken van de tanden. 

Wie wil er nu niet een stralende lach met mooie witte tanden? Die stralende lach is er misschien al, en die mooie witte tanden zijn binnen handbereik met de nieuwe, veilige tandenbleekbehandeling. Veilig, omdat wij werken met peroxidevrije tandenbleekgel van Cosmotology. Deze gel, getest, gefabriceerd en goedgekeurd in Europa, is naast veilig, ook pijnloos en zeer effectief. Resultaat is er al na één tandenbleekbehandeling. Vervolgens bepaalt uzelf hoelang u witte tanden behoudt.

Is tanden bleken veilig?
Tanden bleken biedt uitkomst bij geringe verkleuringen van het gebit. Deze kunnen onder meer ontstaan door het drinken van koffie, wijn en het roken van sigaretten. De Nederlandse wet heeft bepaald dat er na 1 november 2012 door schoonheidssalons niet meer dan 0,1% waterstofperoxide in de tandenbleekgels mag worden gebruikt. Wij gebruiken uitsluitend peroxidevrije gels. Een behandeling met peroxidevrije tandenbleekgel is, in tegenstelling tot een behandeling met een hoge concentratie waterstofperoxide dat kan leiden tot gevoeligheid en irritaties van het tandvlees, een veilige en pijnloze oplossing om verkleuring aan te pakken.

Voordelen tandenbleken zonder peroxide
Onze peroxidevrije bleekgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestandsdeel zorgt ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Het helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Tandplak veroorzaakt namelijk tandverkleuringen. Door gebruik van natrium bicarbonaat blijven uw tanden dus langer wit. Natrium Bicarbonaat is daarnaast ook goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide.

De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje:

• Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen

• Snel resultaat (binnen 20 minuten mogelijk voor €37,50)

• Volledig goedgekeurd door de Europese Unie

• Geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden

• Tast glazuur en vullingen niet aan

Onze bleekgels bevatten ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gels natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt uw tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Het gevolg is dat uw tanden langer wit blijven.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?
Na één tandenbleek behandeling ziet u al resultaat. U bepaalt vervolgens zelf hoelang u witte tanden behoudt. Normaal gesproken is dit minimaal een half jaar. Drinkt u echter veel koffie en rookt u veel sigaretten, dan kan het zijn dat uw tanden sneller verkleuren.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.