Permanente Make-up

Opgemaakt wakker worden!

Permanente Make-up is de ideale manier om er elke dag verzorgd uit te zien, zonder daar veel voor te hoeven doen! Voordeel is dat je elke dag opgemaakt wakker wordt en je je ook geen zorgen meer hoeft te maken over je make-up als je bijvoorbeeld gaat zwemmen, sporten of de sauna in gaat!

Naast een stukje gemak is het ook een ideale oplossing voor mensen met gevoelige ogen, bij overgevoeligheid voor reguliere make-up, maar ook als je bijvoorbeeld door ziekte geen gezichtshaargroei meer hebt.

Permanente make-up is een vorm van tatoeage. De pigmenten die hierbij in de huid aangebracht worden, kunnen afhankelijk van de huid 3 tot 5 jaar blijven zitten. Permanente make-up kan zowel cosmetisch als medisch toegepast worden. Onder een cosmetische behandeling valt: wenkbrauwen (hairstrokes of haartjestechniek), eyeliner, lipliner en beautyspots.

Medisch kan het gebruikt worden voor het camoufleren van littekens, wijnvlekken en vitiligo en andere pigment storingen.

Voor de behandelingen wordt nauw samengewerkt met schoonheidsspecialiste Anneke de Groot. Zij is reeds 25 jaar toonaangevend permanent make-up specialiste op het hoogste niveau.

Prijzen:

• Wenkbrauwen hairstrokes € 395,-
• Eyeliner boven of onder       € 125,-
• Eyeliner boven én onder      € 225,-
• Lipcontour                                 € 350,-
• Full lips                                       € 450,-

 

Eye liner permMogelijkheden voor cosmetisch gebruik van permanenten make-up:

Eyeliner

Eyeliner is nooit uit het modebeeld weggeweest. In de jaren ’70 was het helemaal in; het liefst voorzien van ‘vleugeltjes’ of ‘staartjes’. Ook vandaag de dag blijft de eyeliner de make-up bepalen. Eyeliner zorgt voor een mooie oogopslag, zeker als je het tussen de haartjes plaatst. Met een eyeliner uit de winkel is dat nog een hele klus, maar met permanente make-up is dat een koud kunstje. Met eyeliner kun je de ogen optisch verkleinen of vergroten. Het lijntje kan ook onder het oog geplaatst worden. Een heel of een half lijntje geeft het gezicht net even meer uitstraling.

Eyeliner kan in verschillende kleuren worden aangebracht: zwart, donkerbruin, blauw, groen, paars, grijs, turkoois of zelfs spijkerbroekenblauw. In overleg wordt bepaald welke kleur het beste bij u past.

• Eyeliner boven of onder:  € 125,-

• Eyeliner boven en onder: € 225,-

 

Full lips en LiplinerPermanente-make-up-lippen-150x150

Goed verzorgde lippen hebben aantrekkingskracht. Echter naarmate we ouder worden vervaagt de liplijn. Door middel van permanente make-up zijn de contouren van de lippen weer
wat strakker en duidelijker te maken. Afhankelijk van uw wensen kan dat met een natuurlijke uitstraling of op een opvallender wijze gerealiseerd worden. Bijkomend voordeel is dat er door de permanente make-up een heel klein ‘walletje’ ontstaat, waardoor de lippenstift minder snel  uitloopt.

• Full lips: € 450,-

• Lipcontour:  € 350,-

 

Wenkbrauwen 3D HairstrokesWenkbrauw perm

Wenkbrauwen zijn belangrijk. Ze bepalen in grote mate de uitdrukking van uw gezicht. Ook het ‘dragen’ van de wenkbrauwen kent een aantal trends. Het wegscheren van wenkbrauwen hoort allang tot de verleden tijd, maar diegenen die die trend volgde, hebben ze nooit meer teruggekregen. Voor deze groep, maar ook voor mannen en vrouwen die weinig tot geen haargroei hebben, is permanente make-up een goede oplossing.

Met behulp van permanente make-up zijn wenkbrauwen aan te brengen als hairstrokes en door middel van inschaduwen. Bij het inschaduwen lijkt het alsof de wenkbrauwen met potlood aangebracht zijn. Hairstrokes, bestaande uit heel fijn getekende haartjes, geeft een veel natuurlijkere uitstraling. De kleur is hierin natuurlijk ook heel belangrijk. Met permanente make-up blijven de wenkbrauwen 3 tot 5 jaar zitten.

Vooral voor mensen met Alopecia biedt deze behandeling uitkomst. Zij hebben helemaal geen haar meer en moeten dus altijd tekenen. Bij getekende wenkbrauwen is het vervelend dat bij transpiratie de wenkbrauw soms helemaal weggeveegd wordt en dat je dan maar met één wenkbrauw rondloopt. Daar word je onzeker van. Niets is prettiger om zeker te zijn dat je wenkbrauwen aanwezig zijn en nog goed zitten ook. Veel mensen hoor ik dan ook zeggen; “Dit had ik veel eerder moeten doen.”

• Wenkbrauwen hairstrokes:  € 395,-

 

Tache de beauté of schoonheidsvlek

Marilyn Monroe had er één, Cindy Crawford en natuurlijk  Madonna; een schoonheidsvlek. De ‘tache de beauté’ wordt vaak links of rechts hoog op de bovenlip geplaatst. Naar wens kan deze in het zwart of bruin aangebracht worden.

Permanente make-up wordt ook met succes medisch toegepast, zoals voor camouflage, Micro Hair Pigmentatie, tepelhofreconstuctie.
Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op via de mail of de telefoon, info@lizeth.nl of 06 16693370