Nieuw in de salon:

Japanse Gelaatsmassage; de natuurlijke facelift!

Een facelift zonder enge ingrepen! Wie wil dat niet? Met de Japanse Gelaatsmassage wordt dat mogelijk gemaakt. Deze unieke massagemethode, die al eeuwenoud is, heeft zo’n revitaliserend effect op de huid, dat het wordt gezien als een natuurlijke facelift!

Japanse Gelaatsmassage is een verfijnde massage waarbij zowel de oppervlakkige en diepere gezichtsspieren, de huid en het lymfestelsel als de meridianen en drukpunten behandeld. De behandeling vindt plaats vanaf de nek/schouder tot bovenop de kruin, waarbij ieder deel met specifieke en aangepaste technieken onder handen wordt genomen. De Gelaatsmassage werkt in de diepte om de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Voor het afvoeren van afvalstoffen en lichaamvocht wordt afgesloten met lymfedrainerende technieken.

De massagevorm is in de eerste plaats zeer ontspannend, maar het heeft ook een gunstig effect op de huid. Na een aantal behandelingen zal de huid er zichtbaar jonger uit gaan zien en krijgt het gezicht een gezondere uistraling.

Maar de massage heeft niet alleen een gunstig effect op het uiterlijk. Door stimulatie van de meridianen en drukpunten wordt tevens de immuniteit verhoogd en wordt het hormonale systeem geoptimaliseerd.

Japanse Gelaatsmassage kost €45 euro.
De massage kan ook in combinatie met een 30-minuten gezichtbehandeling gegeven worden. De kosten zijn dan €60.

Klik hier voor het voorbeeldfilmpje van de Japanse gelaatsmassage

Japanse gelaatsmassage