Beautyworkshop PUPA Make-up

Beautyworkshop

 

In elke vrouw schuilt schoonheid. Met behulp van PUPA make up kun je die schoonheid zichtbaar maken! De beautyworkshop biedt een ideale manier om te leren hoe je met gebruik van de juiste make-up en kleuren de mooie en karakteristieke kenmerken kunt versterken en eventuele onregelmatigheden zo natuurlijk mogelijk kunt camoufleren. Dat gebeurt in een leuke sfeer, met veel persoonlijke aandacht en advies en met veel tips & trics van de schoonheidsspecialiste zelf!

 

De eigentijdse, trendy en kleurrijke producten van PUPA staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat! De producten zijn makkelijk in gebruik, hypoallergeen, lang houdbaar, niet op dieren getest en hebben een sterke prijs/kwaliteitverhouding.

 

De beautyworkshop wordt in overleg op locatie verzorgd, duurt ± 3 uur en biedt plaats aan min. 4 en max. 6 personen. Een ideale gelegenheid om eens gezellig met een groepje vrouwen, bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s, buurvrouwen of (schoon)zussen, te doen!

 

Alle producten die gebruikt worden zijn inbegrepen. Er wordt gestart met een hapje en een drankje en een korte presentatie over huidvoedingsproducten. Daarna ga jezelf aan de slag.

 

Prijs: € 15,- per persoon

Bij aankoop van € 25,- aan producten krijgt u het bedrag van de beautyworkshop € 15,- terug.